امروزه یکی مهمترین مسائل زندگی آدمی، سرعت است و تمام تلاشهای انسان در جهت انجام دادن کارها به منظور حفظ زمان بیشتر میباشد. ساخت موسیقی هم از این قائده مستثنی نیست. کلمات اصلی زبان موسیقی، نت و ریتم هستند و پذیرفتن سیستم نتنویسی به صورت کلاسیک غربی میتواند قدمی در جهت فهم و خوانش و همینطور ساخت موسیقی به صورت آکادمیک باشد.
موزیسینهایی که به صورت آکادمیک و کلاسیک به یادگیری علم موسیقی میپردازند از سیستم نتنویسی به عنوان زبان خواندن و نوشتن استفاده میکنند و به همین دلیل وجود قابلیت نتنویسی در نرم افزارهای کامپیوتری میتواند یک عامل در جهت حفظ زمان و انرژی برای این دسته از موزیسینها باشد.
اهمیت نت نویسی در نرم افزار میزبان
نتنویسی در نرم افزاهای میزبان یکی از آن قابلیتهایی است که شاید استفادهای به صورت عمومی در دنیای موسیقی امروزی نداشته باشد ولی وجودش ضروری است و میتواند برای موزیسینهایی که به صورت آکادمیک و کلاسیک به ساخت موسیقی میپردازند بسیار جذاب و کاربردی باشد. به همین دلیل وجود یک پنل مناسب و کاربردی برای نت نویسی، میتواند کار طیف مهمی از آهنگسازان را راحتتر کند و بر محبوبیت نرم افزارهای میزبان نیز بیافزاید.
آموزش ویدئویی نت نویسی در نرم افزار میزبان
در این ویدیو ما قصد داریم تا شما را با اهمیت و امکانات نتنویسی در نرم افزارهای میزبان و همچنین سایر نرم افزارهای نتنویسی آشنا کنیم.
مزایای نت نویسی در نرم افزار های نت نویسی:
مهمترین عامل و برگ برنده سیستم نت نویسی در نرم افزارهای نتنویسی به نسبت حالت سنتی، سرعت بسیار بالا در نوشتن و همینطور ادیت نتهای نوشتهشده به سادهترین صورت ممکن و همینطور امکان شنیدن ملودی ساختهشده به صورت سولو و در کنار سازهای دیگر است. از دیگر مسائل مهم میتوان به امکان خروجی میدی گرفتن و همینطور امکان دیدن یک ملودی به صورت نت در پنل Score نرم افزار اشاره کرد.
برای آموزش محیط پنل نتنویسی در نرم افزارهای میزبان از نرم افزار میزبان stodio one استفاده کردیم و یکی از دلایل مهم ما برای این کار، محیط کار ساده و بسیار کاربردی این نرم افزار میباشد.
نرم افزارهای میزبان معمولا تمام امکانات برای نتنویسی را در اختیار کاربران قرار میدهند و شاید تنها تفاوت آنها با هم، در رابط کاربری آنها باشد که این موضوع میتواند با توجه به سلیقه افراد و همچنین راحتیشان در کار با نرمافزار و امکانات جانبی که تیم تولیدکننده نرم افزار در اختیارشان قرار میدهد، فرق کند.
نت نویسی در نرم افزارهای میزبان معروف:
در این قسمت ما به صورت تیتر وار به شما محیط پنل کاربری نتنویسی نرم افزارهای میزبان معروف را نشان میدهیم که البته در بین نرم افزارهای میزبان معروف، نرم افزار میزبان fl stodio و همچنین نرم افزار میزبان ableton فاقد این قابلیت هستند.
- نرم افزار میزبان Logic pro
دانلود نرمافزار از لینک زیر:
دانلود نرم افزار میزبان آهنگسازی Apple Logic Pro X
2. نرم افزار میزبان Cubase
دانلود نرمافزار از لینک زیر:
دانلود نرم افزار آهنگسازی Steinberg Cubase Pro
3. نرم افزار میزبان Pro Tools
دانلود نرمافزار از لینک زیر:
دانلود نرم افزار آهنگسازی Avid Pro Tools HD
نت نویسی در نرم افزارهای نت نویسی:
بعضی افراد دوست دارند که در نرم افزارهایی که به صورت اختصاصی برای نتنویسی ساخته شدهاند به فعالیت بپردازند زیرا امکانات ویژه و منحصر به فردتری را در اختیار آنها قرار میدهد. از جمله این قابلیتها میتوان به بانک صدای خاص و کارآمد و همچنین سیستم میکسر متفاوت و علائم اختصاری آهنگسازی وسیع اشاره کرد. در ادامه به صورت تیتروار به معرفی چندین نرم افزار معروف و کاربردی نت نویسی میپردازیم.
1.نرم افزار نتنویسی Notion 6
2. نرم افزار نتنویسی Sibileus
3. نرم افزار نتنویسی MuseScore 2
4. نرم افزار نتنویسی Finale music
برای مشاهده ویدیوهای کوتاه و کاربردی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید:
ویدیوهای کوتاه آموزشی
دیدگاهها